مشاوره حقوقی رایگان - چطور پولی که به حسابم امده ثابت کنن قرض نبوده

من از همسرم جدا شدم بعد بیست سال با وجود دو فرزتد ایشون مدت زمات جدایی برای هزینه بچه ها پول واریز کرد ودرخولست داد که به زندگی برگردیم وشش ماه بعد هم ما برگشتیم به زندگی و دوباره عقد کردیم الان پولی که سه سال پیش به حساب من ریخته مطالبه کرده و ما اون مدقع زن وشوهر نبودیم چَور ازخودم دفاع کنم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اعلام کنید که بابت نفقه فرزندان بوده

یک وکیل

توصیه می شود برای حفظ زندگی خود وارد مسایل حقوقی ودادگاه باهمسر خود نشوید