مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه و لب تاب

باسلام
من حدود 3 سال پیش با یک خانم مطلقه آشنا شدم بعد از یمدت کوتاهی رابطه ما قطع شد و ایشان دوباره بعد از یکسال برگشت و از من خاست تا براش یک لب تاب بخرم چکی که پولش خودش بده و چکها را وصول کنه و فاکتور و چکها بنام من ثبت شده و لب تاب نزد ایشون بعد از یک مدت دوباره رفت و جواب گوشی منا نداد و قرار شد ماهی 1ملیون بده تا بدهیش تسویه کنه ولی نداد منم پیگیری نکردم دوباره بعد از یمدت اومد و گفت مریضی دارم و باید عمل کنم و حدود 20 ملیون از من گرفت و بعد دوماه ک دوران نقاهت می‌گذراند دیگه جواب پیام و زنگم نمیده میگم پولاما پس بده میگه خودت دوست داشتی بدی تهدید به آبرو ریزی از
طریق پیامهای من ک بهش دادم و عکس میکنه پول هایم را چجوری ازش مطالبه کنم