مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه پرداختی

با سلام. اینجانب با شخص مطلقه حدود 2 سال پیش آشنا شدم بعد از یمدت کوتاهی رابطه ما قطع شد و ایشان دوباره بعد از یکسال برگشت و از من خاست تا براش یک لب تاب بخرم چکی که پولش خودش بده و چکها را وصول کنه و فاکتور و چکها بنام من ثبت شده و لب تاب نزد ایشون بعد از یک مدت دوباره رفت و جواب گوشی منا نداد و قرار شد ماهی 1ملیون بده تا بدهیش تسویه کنه ولی نداد منم پیگیری نکردم چون خیلی گرفتار بودم دوباره بعد از یمدت اومد و گفت دیگا اومدم بمونم و بهم کمک کن مریضی دارم و باید عمل کنم و حدود 20ملیون از من گرفت و بعد دوماه ک دوران نقاهت می‌گذراند دیگه جواب پیام و زنگم نمیده میگم پولاما پس بده میگه خودت دوست داشتی بدی تهدید به آبرو ریزی از طریق پیامهای من ک بهش دادم و عکس میکنه من از چ طریق میتونم پول و یا خود لب تاب یا پول پس بگیرم
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد