مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اعاده دادرسی

با سلام و خسته نباشید
بنده طرف مقابلم را به یکسال حبس بعلت کلاهبرداری محکوم نموده ام و توقبف اموال و جلب سیار دارم حالیه وکیل متشاکی اعاده دادرسی نموده و پرونده به دیوان رفته ! و دیوان 3روز بعد از ثبت دادنامه صادر نموده که در روند پرونده موجود است ولی دادنامه را فقط به وکیل طرف مقابل ابلاغ نموده و در خلاصه پرونده مختومه نوشته و فاقد موضوع فعال درج کرده است سوال اینجاست که چرا به بنده یا وکیلم دادنامه رو ابلاغ ننموده و الان بلاتکلیف موندم اعاده دادرسی رد شده یا تایید ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده مختومه است اما شما می‌توانید نسبت به ابلاغ دادنامه از شعبه حضوراً پیگیری کنید

یک وکیل

اعاده دادرسی ابلاغ نمیشود