مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر كارشناسی سه نفره

با سلام
١- آيا شورای حل اختلاف ميتواند با توجه به اعتراض اينجانب به نظر مغرضانه كارشناسی سه نفره رأی صادر نماييد
و در انشا رأی ذكر نماييد كه خوانده در مهلت مقرر نسبت به واريز كارشناسی ٥ نفره اقدام نموده (هيچ ابلاغی جهت واريز وجه در جهت كارشناسی ٥ نفره به اينجانب اعلام نشده) لذا بر اساس نظر كارشناسی و فقط به همين علت اينجانب را به مبلغ ٥٩٩٩٥٢٣ ريال محكوم نماييد.
٢- در دادگاه تجديد نظر هم عينا رأی را تاييد و قطعی اعلام نمود.

پاسخ ها :

یک وکیل

می بایست اثبات نمایید ابلاغی به شما نرسیده

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

رای قطعی شده .به دنبال پرداخت محکوم به باشید