مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملک

باسلام. من یک واحد اپارتمان با سند 6 دانگ دارم که میخواستم 3 دانگ آن را به نام همسرم منتقل کنم. بعد از اینکه تاییدیه دارایی و شهرداری رو طبق نامه دفترخانه پیگیری کرده و با پرداخت وجه لازمه دریافت نموده ام امروز متوجه شدم به دلیل حذف پسوند نام خانوادگی استعلام ثبت ملک برگشت خورده حالا من باید چیکار کنم؟ ایا دوباره باید پیگیری های شهرداری و دارایی را انجام دهم؟

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

بله.،از ثبت احوال حتما گواهي بگيريد البته اين تغيير بايد در شناسنامتون هم ثبت شده باشه