مشاوره حقوقی رایگان - کد رهگیری چکهای قدیمی

باسلام سال 1388 دو فقره چک از شخصی گرفتم ودر همان سال دو تا چکها را برگشت زدم. و آن موقع کد رهگیری داده نمیشد امسال شکایت حقوقی از شخص کرده ام و قاضی رای به نفع من با خسارت تاخیر و تادیه از تاریخ سررسید چک داده است.الان خوانده اعتراض کرده برای تجدید نظر، که چکها فاقد کد رهگیری است و قاضی نمی بایست رای بدهد و یکی دیگر هم چون از تاریخ چکها زیاد گذشته از شمول قانون تجارت خارج است و شامل رای وحدت رویه 812 نمیشود و برای این دلیل خود نظریه مشورتی شماره7/1400/1059 قوه قضایه را آورده است و شامل خسارت تاخیر و تادیه نمیشود، حال سوال من اینست: آیا اعتراضات ایشان موجه است و قضات تجدیدنظر ترتیب اثری به این اعتراضات میدهند؟ با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظریه مشورتی اداره حقوقی قوه قضاییه برای قضات الزام آور نمی باشد ، به هرحال نظر قضات رسیدگی کننده ملاک عمل است .