مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت کردن

من ضمانت یک زندانی روکردم طرف نرفته خودشومعرفی کنه تمام حسابهای بانکی منومسدودکردن چندروزپیش واسه پلمب مغازه ام آمدن گفتن بایدحق دولت روپرداخت کنیدتامغازه پلمب نشه منم پرداخت کردم آیاحسابهای بانکی ام ازادمیشه یانه ممنون

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر از کسی ضمانت کنید مسئول پرداخت بدهی ها و دیون آن شخص هستید و همچنین هر زمانی که زندانی خودش را معرفی نکند شما در برابر مرجع قضایی مسئولیت دارید.
در صورت پرداخت بدهی دولت از حساب های بانکی شما رفع مسدودیت می شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله باید حضوری پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص می‌بایست به زندان خود را معرفی نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
حضورا از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید