مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام شوهرم از مادرم بدلیل ضرب وجرح عمدی شکایت کرده
وقتی مادر خانه مادرم بودیم شوهرم به قصد بردن من با من دعوا کرد و مرا کتک زد و بعد مادرم پادرمیانی کرد ولی او با توهین به او جواب داد و با مشت به مادرم زد و بعد مادرم به او کشیده زد و ما 3تایی او را به بیرون راندیم و او به 110 زنگ زده و 110 گزارش او را که مادرم شدیدا او را زده نوشت ولی اصلا نظر ما را نخواست فقط دو3تا زنگ زدند برای اینکه پدرم را و ما را دستگیر کنند حالا دادگاه ما را مقصر میداند و جریمه نوشته و حتی برای بردن مادرم هم آمدند و حالا من هم از او بدلیل کتک زدن خودم توسط شوهرم از او شکایت کردم آیا میتوانم از او رضایت نامه در دادگاه بگیرم برای رهایی مادرم یا خیر از قاضی چطور

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

شکایاتی که شاکی خصوصی دارند با گذشت شاکی در دادگاه یا در یکی از دفاتر اسناد رسمی قابل اتمام می باشد.