مشاوره حقوقی رایگان - نوع شکایت

سلام ، حکم تخلیه مستاجر را گرفتم و توسط واحد ابلاغ دادگستری توسط مامور به وی ابلاغ کردیم
پس از آن خودش تخلیه کرد لیکن خسارات عمدی فراوانی به واحد جهت تلافی وارد نموده، از جمله شکستن شیشه درب آسانسور شکاندن قفل درب پشت بام و غیره غیر از شکایت تخریب چه نوع شکایت کیفری دیگری می‌توانم از ایشان بنمایم (خیانت در امانت می‌شود!؟)

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید
و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید
و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اینکه چه نوع جرمی واقع شده بر عهده دادیار یا بازپرس پرونده می‌باشد کافیست وقوع جرمی با دلایل و مدارک اثبات گردد مثلاً ورود خسارت را تامین دلیل کنید یا استشهادیه‌ای به شعبه ارائه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان تخریب عمدی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید
اما ابتدا لازم است که دادخواست تامین دلیل را به ثبت برسانید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست تامین دلیل و مطالبه خسارت مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند برررسی بیشتر و گفتگو متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تخریب عمدی شکایت کنید.
توجه داشته باشید که سوال شما تکراری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تامین دلیل نمایید و بعد مطالبه خسارت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است باید تأمین‌ دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد
تخریب کیفری و خیانت در امانت مطابق آنچه بیان داشتید بنظر خیر هرچند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید خسارات خود را از طریق دادگاه مطالبه نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.تامین دلیل نمووه وپس از برآورد خسارت توسط کارشناس دادخواست مطالبه خسارت دهید

یک وکیل

شما میتوانی بعد از صدور کیفرخواست در شکایت تخریب دادخواست ضرر وزیان ناشی از جرم را به دادگاه کیفری رسیدگی کننده با جلب نظر کارشناس تقدیم نمایید وشکایت کیفری دیگری معنا ندارد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
ابتدائا تامین دلیل از شورای حل اختلاف
محاسبه میزان خسارات وارده طبق نظریه کارشناس
و دادخواست مطالبه وجه

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با توجه به خصومت وی، شکایت کیفری تخریل

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هم می‌توانید از لحاظ کیفری شکایت تخریب را مطرح نمایید و هم مطالبه خسارت حقوقی

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
تحت عنوان اتهامی تخریب عمدی میتوانید شکایت نمایید.