مشاوره حقوقی رایگان - برخورد موتورسوار به خودرو در گردش به راست خودرو

با سلام و وقت بخیر. با خودرو قصد ورود از اصلی به کوچه را در گردش به راست داشتم. راهنما روشن کرده بودم و سرعتم هم کم بود. به محض شروع گردش به راست و قبل از ورود به کوچه پسر موتور سواری با سرعت از سمت راست عبور کرد و پایین درب و گلگیر جلو و آینه دچار خسارت شد. پس از متوقف شدن وسایل نقلیه موتور دو متر جلو تر از خودرو بود و جلو خودرو کمی به سمت راست منحرف شده بود. آیا موتور سوار که سبقت از راست گرفته و به راهنمای من توجه نکرده مقصره یا بنده. ممنون.