مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای

سلام خسته نباشید
من وکالت در طلاق دارم.دادخواست طلاق دادم ولی قبل از رسیدگی زوج استرداد کردن و قاضی پرونده رو رد کرده.الان اعتراض بزنم دادگاه تجدید نظر راهی داره؟رسیدگی‌ میکنن؟وکالتم کامل هستش و قید شده که بلاعزل هست و زوج حق استرداد رو از خود سلب کرده

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که وکالت بلاعزل باشد ایشان نمی‌توانند شما را عزل کنند مگر بنابر دلایل دیگری پرونده شما رد شده باشد به هر حال اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله در فرجه قانونی اقدام به اعتراض کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله در زمان قانونی نسبت به آن رای اعتراض کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با ملاحظه وکالت نامه امکان پذیر است، بله میتوانید اعتراض به رای نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد اقدام نمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نمی‌توانید به تنهایی درخواست طلاق بدهید باید همسر شما موافقت نماید یا می‌بایست وکیل دادگستری بگیرید به تنهایی قابل انجام نیست وکالت‌نامه شما نیز می‌بایست مورد بررسی قرار گیرد که می‌توانیم در این خصوص تماس بگیرید متن وکالت‌نامه شما و جزئیات آن حائز اهمیت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما توسط وکیل دادخواست داده باشید به نظر زوج حق اقدام ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله تجدیدنظرخواهی نمایید

اگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشد دادخواست طلاق الزاما باید توسط وکیل دادگستری اقامه گردد
و اگر با استناد به وکالت در طلاق خود زوجه دادخواست اقامه نماید دادخواست رد خواهد شد

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
در صورت داشتن وکالت در طلاق به طور مطلق و بدون قید و شرط زوج حق استرداد را ندارد .نیازمند مطالعه وکالت نامه

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام در مورد متن وكالت شما و حدود اختيارات مشاوره تلفني نماييد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وکالتنامه به درستی تنظیم شده به رای اعتراض کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
اگر از جانب زوج وکیل گرفته باشید نتیجه می گیرید