مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت خسارت مازاد بر سقف بیمه شخص ثالث

سلام
من ماه قبل تصادف کردم و مقصر شناخته شدم
راننده آسیب دیده با فاکتور سازی حدود 65 میلیون تومان فاکتور تحویل بیمه داده و تمام سقف بیمه مالی من رو که 40 تومان بوده دریافت کرده و الان هم میگه باید بقیه خسارتم رو بدی؟
اگه شکایت بکنه من چطوری باید اثبات کنم که فاکتور سازی کرده؟
در ضمن ماشین به اسم خودمه،ایا اگه شکایت بکنه ماشین من رو ظبط میکنن؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که حکم به نفع ایشان صادر شود و اجرای صادر شود و شما پرداخت نکنید �ر ماشین جزو مستثنیات دین نباشد می‌تواند توقیف کند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، لازم است بررسی گردد ماشین طرف مقابل خودروی غیر متعارف بوده یا خیر ، بعد از آن امکان راهنمایی دقیتر وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مدارک و دلایل خودرا دراین زمینه ارایه کنید،امکان توقیف خودرو وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع می‌بایست از طریق اداره بیمه پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون بیمه بر اساس نظریه کارشناسی مبلغ خسارت را پرداخت خواهد کرد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام اگر مدعی هستید فاکتورها جعلی و غیرواقعی است شکایت جعل و استفاده از سند مجعول مطرح کنید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از وی بخواهید تامین دلیل نماید.
بلی ضبط می شود مگر وسیله معاش باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت شکایت تقاضای کارشناسی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دادگاه تشکیل شده و رسیدگی خواهد کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

کارشناس بیمه، میزان خسارت را برآورد می کند و ارتباطی به شاکی ندارد.
ماشین شما ضبط نمی شود

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
درخواست کارشناسی جهت تعیین و ارزیابی خسارات وارده بدید.
در مرحله اجرای حکم امکان توقیف خوردو شما و سایر اموالتان را دارد.

موفق باشید

یک وکیل

مسئولیت شما صرفا در حد سقف تعهد به پرداخت خودروی متعارف است

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
ادعای خود مبنی بر جعلی بودن مدارک طرف مقابل(فاکتور سازی) را اثبات نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارجاع به کارشناسی میزان هسارت ایشان مشهص خواهد شد