مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خونه از همسرم

با عرض ادب و احترام خدمت عزیزان ، من آپارتمانی داشتم که تماماً خودم خریداری کردم ولی همون اول سه دانگ خونه رو به نامشون کردم چون مقدار کمی وام به اسم ایشون از چندین سال قبل در اومده بود بعد مدت چهار سال من نمیدونم که چیشد ولی سه دانگ دیگه خونه رو به نامش زدم و بعد از چهار پنج روز رفتارش عوض شد و صحبت از طلاق کرد ، میخواستم بدونم چطور میشه که بتونم پس بگیرم ازش ، با تشکر

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ابتدا اظهارنامه رجوع از هبه تنظیم نمایید و سپس دادخواست احراز و رجوع از هبه مطرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر به طور رسمی سند بنام ایشان منتقل شده کاری متصور نیست، لیکن می توانید ادعا نمایید پولی نداده است و مطالبه وجه نمایید . بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید .