مشاوره حقوقی رایگان - تصادف نیسان با دنا پلاس کردم

سلام خسته نباشید من با یک ماشین دنا پلاس تصادف کردم رفتیم بدونه کروکی بیمه سی ملیون داده بهش من بهش گفتم که من اعتراض دارم به تصادف زیان دیده به من گفتش شما اعتراض نکن من از بیمه خسارت بگیرم به شما هم کمک میکنم ماشینت را درست میکنی بعد دریافت خسارت از بیمه که ماشین ایشان نامتعارف اعلان شد الان رفته شکایت کرده شصت ملیون افت قیمت میخواد از من آیا پن الان چکار باید بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت افت قیمت طلق نظر کارشناس قابل مطالبه است.
توجه داشته باشید دادگاه ادعای شما را مبنی بر اینکه اعتراض نکن نمی پذیرد.