مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید من پارسال بهمن ماه 1401یک دستگاه تیگو7 به صورت مبابعه نامه خریدم که فرد فروشنده اعلام داشته که سند خودرو آزاد است و از بابت ثمن معامله یک میلیارد نقد و دو فقره چک برای برج دو پرداخت کردم . چک های پرداختی بنده از طرف فروشنده وصول گردید ولی متوجه شدم که خودرو سندش در رهن بوده و به اسم شخص دیگری است و از برج دو فروشنده که با بنده مبایعه نامه نوشتن جهت انتقال سند حی امروز فردا می کند ممنون میشم راهنمایی کنید که کلاهبرداری شکایت کنم یا الزام به تنظیم سند

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اتهام فروش مال غیر به دادسرای محل وقوع جرم شکایت نمایید .