مشاوره حقوقی رایگان - 19/3 درصد دیه کامل ارش این میزان نقص عضو تعیین شد

باسلام همسرم درتاریخ17/8/1401دچارجراحت دامیه پیشانی2خردشدگی ثلث تحتانی استخوان ران پای چپ که مورد عمل جراحی و تعبیه ادوات ثابت کننده داخلی قرار گرفته است و اگر چه این خردشدگی مطلوب جوش خورده اما به دلیل نزدیکی به مفصل زانو باعث ساییدگی شدید مفاصل زانو و محدودیتشدید حرکتی در این مفصل و همچنین باعث لاغری و اتروفی عضلانی در ناحیه ران شده که باعث محدودیت در حرکت مفصل زانو و در نهایت محدودیت در راه رفتن شده که مجموعا بابت این نقص عضو معادل 19/3 درصد دیه کامل ارش تعیین گردید