مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از شماره کارت من که به مردم میداد

یه پیج اینستا با 300کا فالوور بهم پیشنهاد داد که شماره کارت بده بهت پول بریزیم بعد برامون ارز دیجیتال بفرست 10درصد خودت بردار بعدش یه بار یه ملیون بعدش پنج ملیون زد منم براش ترون خریدم بعد 40روز نوبیتکس میگه حسابتون مسدوده منم تمام مدارک دارم همون روز هم فهمیدم کلاهبرداری بهش گفتم منو بلاک کرد خلاصه باشماره کارت من 8ملیون جابه جا کرده الان 40روز گذشته نمی‌دونم چیکار کنم آیا از من شکایت شده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادسرای محل خود شکایت مطرح نمایید از طریق دفاتر خدمات قضایی