مشاوره حقوقی رایگان - کارفرما

سلام من بنای ساختمانی هستم برای اقای کار کردم البته کارگرهای که با من کار می کردن من بردمشون حتی هزینه رفت امد و غذا هاشونو من دادم الان کار فرما یک ماه که اصلا جواب نمیده کار گرها هم پولشونو از من میخوان منم قبول دارم که باید جواب کار گرها رو من بدم الان من چکار ی انجام بدم هر وقت هم ک بخوام برم دم در کار فرما داد فریاد میکنه وادعای مزاحمت بابت اینکه من دنبال حق وحقوق خودم ونفر های که با من کار کردن تا بحال حد اقل ده ملیون هم هزینه شده برام

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بفرستید و طلبتان را در آن جز بجز اساره کنید و بعدش طرح دعوا