مشاوره حقوقی رایگان - حراست دانشگاه

با سلام، چند وقت پیش در زمان امتحانات دانشگاه دوست بنده تلفن همراه با خود داشت و با حراست دانشکده جر و بحث کرد، متاسفانه حراست بر خورد فیزیکی انجام داد و در حضور جمع به اون شخص سیلی زد، میخواستم بدونم ایا این کار(برخورد فیزیکی) قانونی بوده یا نه؟ اگر نه میشه پیگیری قضایی انجام داد و از فیلم های ظبط شده دوربین مداربسته برای مدرک استفاده کرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله می توانید به اتهام ایراد ضرب عمدی شکایت نمایید . حراست حق برخورد فیزیکی ندارد .