مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید
ما تقریبا یک هفته پیش با یک تریلی تصادف کردیم و مقصر راننده تریلی بود ماشینمون فعلا تو پارکینگه و فکر کنم تا یک ماه تعمیراتش طول بکشه سوال بنده اینه که آیا بابت این همه مدت که ماشین نداریم و همسرم عصرها با اسنپ کار میکرد و الان نمیتونه میشه خسارتی دریافت کرد یا نه؟! خیلی ممنون از پاسخگوییتون??

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر منبع درآمد شما صرفا از همین راه می باشد می بایست مطالبه ضرو زیان به دادگاه تقدیم نمایید . لیکن تشخیص قاضی ملاک عمل است .