مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

عرض ادب و احترام
مدتی پیش باواسطه و اعتبار یکی از دوستانم جهت خرید کالایی مبلغ 1.5میلیار تومان بدون تنظیم قرارداد و تماماً با هماهنگی شفاهی بحساب فروشنده کالا که همان دوست معرفی کرده بود واریز نمودم و مقرر گردید کالا نهایتاً تا یکماه ارسال گردد .ولیکن با وجود گذشت مدت زمان حدود 5ماه از تاریخ واریزی وجه نه تنها کالا ارسال نگردید بلکه وجه آن نیز مستر نشده که این امر موجب بروز مشکلات فراوان کاری و خانوادگی برایم شده است .اگر بخواهم با توجه به اینکه دوستم از دادن اطلاعات شخصی وی امتناع می کند از شماره حسابی که وجه به حساب آن واریز شده اطلاعاتی بدست بیاورم چه کنم ؟و پس از آن چگونه طرح دعوا کنم تا بتونم مطالبه وجه نمایم ؟
باتشکر

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به میزان مبلغ واریزی به هرحال با فیش بانکی بوده و مشخصات دریافت کننده در آن درج شده است . در ضمن می بایست دادخواست استرداد وجه را به دادگاه صالح تقدیم نمایید . بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشورت نمایید .