مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق همسایه داری

مردی مجرد هستم که با براددر بزرگترم درخانه مادریمان که خانه قدیمی هست زندگی میکنم و عذاداریم چندهمسایه دزدکی خانه مارا دید میزنن و آمار تمام کارای منو به برادرم به قصد ابرو ریزی من میدهند و چون تنهام و مدرکی ندارم نمیتوانم دروغشان را ثابت کنم چون مواد میزدم و درحال ترکم حرفم اعتبار ندارد حتی به منفی بودن آزمایش اعتیاد نیز قانع نمیشن ایا قانونا میتونم اقدام کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما نامفهوم است .لیکن می توانید جلوی دید آنان را با پوشش بگیرید.