مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام. من 4سال پیش خودرویی خریدم که قولنامه گم شده و هیچ مدرکی ندارم جز بیمه که به اسممه. و الان شکایت فک پلاک شده و ماشین پارکینگه. گفتن بیا برا گرفتن برگ سبز روزنامه کن. الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام :نخست با شهادت دونفر شاهد معامله و چنانچه مدرکی دال بر پرداخت پول ماشین مثلاً باچک دادهای تهیه کن
——————————
2- روزنامه برای گرفتن گم شدن برگ سبز آگهی کن
————-
3- صبح زود بجز ایام تعطیل به اداره راهنمایی که پلاک خودرو می دهند نوبت بگیر وخودرو را مورد بازدید قرارمی دهند و چنانچه ایراد مالک خودرو را نگیرند برگ سبز ماشین را بگیر اگر گفتن بهمراه مالک خودرو ویرا در جریان بگذارید
————
4- به پرونده که شکایت شده برای فک پلاک شاید کپی مبایعه نامه باشد و کپی برابر بااصل از آن بگیر
—————-