مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید و کلاهبرداری

بنده سه سال پیش واحدی از شخص الف پیش خرید کردم که داخل قولنامه گفته شده پول به حساب شخص الف واریز شود.اما الف گفت من میخواهم از شخص ب واحد بخرم شما مستقیم پول را به حساب شخص ب بریزید
ما همزمان برای خرید واحد خانه خودمان را فروختیم و خریدار ما پول را به حساب شخص ب ریخت و به حساب ما نریخت
الان شخص الف می گوید من میخواهم واحدم را از شما پس بگیرم چون شما به حساب من پول واریز نکردید
آیا می تواند پولمان را بالا بکشد؟
یا از طریق شهادت خریدار خانه ما کار به جایی نمی برد
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدسجاد بقائی اردستانی

جناب آقای محمدسجاد بقائی اردستانی :

باسلام در صورت اثبات موضوع مبنی بر اینکه الف خواهان واریز به حساب ب شده است از طریق شهادت شهود یا ادله دیگر، مشکلی پیش نمیاید