مشاوره حقوقی رایگان - انتقال قانونی سهم شراکتی در یک ملک

با سلام مادر و پدرم از 13 سال پیش تا کنون در ملکی که دارای سند رسمی است شریک هستن اما پدرم از اعتماد مادرم سوء استفاده کرده و به جای انتقال 1 دانگ سهم قانونی مادرم بنام ایشان وکالت کاری به ایشان داده است و با تاکید و اصرار فراوان تنها در اجاره نامه امسال اسم مادرم به عنوان یکی از موجرین ذکر شده است اکنون چطور مادرم میتواند 1 دانگ سهم قانونی خود را باز پس بگیرد ؟ با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مادرتان طرح دعوای اثبات عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کند

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
مادرتان با تقدیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی میتوانند به حق خود برسند.

یک وکیل

مادر شما دادخواست اثبات مالکیت نسبت به 1دانگ ملک والزام به تصمیم سند رسمی آن را به طرفیت پدر مطرح و دلایل اثباتی خود را شهادت شهود وقرارداد اجاره که مادر بعنوان موجر در کنار پدر ذکر شده قرار دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
مادرتان سهم یک دانگ خود را به شما انتقال دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر می‌تواند وکیل گرفته و حق خود را مطالبه کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند با اثبات وقوع بیع را به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادرتان باید اثبات مالکیت یک دانگ و دادخواست الزام به تنظیم سند را در دفاتر خدمات قضایی ثبت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مادر شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد شفاهی و اثبات مالکیت را مطرح نماید و نتیجه خواهید گرفت

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه وکالت کاری ارزش حقوقی ندارد دادخواست اثبات مالکیت در خصوص یک دانگ مشاع مطرح نمایید