مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه عمومی رای به تخریب خانه باغ ساخته شده رو داده

با سلام
زمینی چسبیده به طرح هادی روستا (محدوده مسکونی) خریداری کردم که کنار حمام قدیمی روستا بوده و محل دپو ضایعات مردم روستا بوده و خیلی وقت هم به صورت بلااستفاده و بایر بوده و اصلا باغ نبوده ، بعد از خریداری تبدیل به باغ کردم
زمین خریداری شده 850 متر می باشد و با توجه به بازرس کارشناس جهاد 45 متر بنا ساخته ام که از این 45 متر 30متر یک اتاق و 4 متر سرویس بهداشتی و 20 متر هم سکو (ایوان بدون سقف) می باشد . حال قاضی دادگاه رای به تخریب و قلع و قمع داده و 20 روز هم حق اعتراض به دادگاه تجدید نظر رو دارم . ممنون میشم راهنمائیم کنید
زمین قولنامه داره با مهر دهیار و شورا و بزرگان روستا . در ضمن استشهادیه ای هم از بزرگان روستا و شورا مبنی بر بایر و بلا استفاده بودن زمین گرفتم که خودم تبدیل به باغ کردم.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما احتمالا تغییر کاربری داده اید برای پاسخ به سوال شما می بایست اسناد وتوضیحات بیشتر شما را بشنویم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی دقیق و سنجیده ای کنیم