مشاوره حقوقی رایگان - بخشیدن مهر بعد از طلاق

5ساله جدا شدم توافقی مهر اقساط شد هر ماه نیم سکه ولی دریافت نشد اصلا
الان پسرم 8سالشه مدرسه حضانتنامه میخواد
پدرش میگه حضانت رو کامل میدم مهرت رو ببخش
میخوام بدونم احیانا بعد از فوت ایشون اگر من مهرمو ببخشم اموالی اگر باشه پسرم میتونه بگیره یا میرسه به همسر فعلیش؟!
و من برای سفر به پاسپورت پسرم احتیاج دارم ایشون همش تعلل میکنن
آیا بعد از حضانت من میتونم پاسپورت بگیرم براش؟
خودشون میگن یه برگه دفتر اسناد مینویسن که بعد از مرگم هرچی دارم به پسرمون برسه؟میشه همچین چیزی؟
من در واقع مهریه رو به عنوان اینکه یه اهرم فشاری دستم باشه نگه داشتم وگرنه چیزی نمیگرفتم تا الان

پاسخ ها :

یک وکیل

ارث طبق قواعد مقرر تقسیم میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به پسر شما نیز می رسد.
علاوه حضانت بابت اداره اموال پسرتون و سایر موارد نیز وکالت تام و بلاعزل نیز بگیرید.