مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت فرزندان از زوجه

با سلام و احترام خدمت وکلای شریف دادراه
بنده 15ماه است که از همسر به صورت توافقی جدا شدیم و حضانت فرزندان که 2 دختر 5ساله و 8 ساله هستند به خانوم سابقم دادم و کلیه حق و حقوق ایشان را هم خیلی بیشتر از میزان مهریه که 114 سکه بوده را پرداخت نمودم.
حالا به گفته بچه‌ها مادرشان با مردی وارد رابطه شده و آن مرد تقریبا همه روزه به خانه همسرم آمده و اعمال خلاف عرف و اخلاق در انظار بچه‌ها انجام میدهد و باعث ناراحتی بچه‌ها میشوند ولی بچه‌ها به خاطر ترس از مادر جرائت بیان این موضوع در دادگاه را ندارند.این خانوم در طول زندگی مشترک تحت درمان زیر نظر روانپزشک بوده و یکبار هم اقدام به خودکشی کرده و در بیمارستان بستری شده است .من حالا چطور میتونم حضانت بچه‌ها رو ازش پس بگیرم؟ آیا راه بهتر و کوتاهی برای رسیدن به نتیجه وجود دارد؟ ایشون دچار بیماری پارانوئید هستند.
تشکر میکنم از توجه شما عزیزان

پاسخ ها :

یک وکیل

شما تقاضای سلب حضانت را مطرح نمایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر بتوانید ادعای خود را ثابت کنید دادگاه با درخواست شما موافقت خواهد کرد