مشاوره حقوقی رایگان - دریافت صیغه‌نامه در صورت ثبت نشدن عقد موقت

با سلام و احترام. دختر 40 ساله و فوق‌لیسانس و باکره هستم. آیا می‌توانم با توجه به سن و مدرک تحصیلی بدون اذن پدر با پسری که چندماهه آشنا شدم و قصد ازدواج دائم داریم برای مدت کوتاه عقد موقت داشته باشم؟
چندسال قبل یک عقد ناموفق داشتم که جدا شدم و شناسنامه جدید دادند چون رابطه نداشتم. اما طلاقنامه دارم. آیا عاقد شرعی با این طلاقنامه بدون اجازه پدر به من صیغه‌نامه با مهر برجسته که معتبر هست می‌دهد؟ آیا اصلا صیغه‌نامه معتبر به کسانی که نمیخواهند عقد موقت آنها ثبت شود داده می‌شود؟
با تشکر از راهنمایی شما

پاسخ ها :

یک وکیل

شما می توانید از دادگاه تقاضای اجازه ازدواج با شخص مورد نظر بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر بهتر است هرگز اینکار را نکنید اگر قرار است ازدواج کنید عقد دایم را انجام دهید در صورت صیغه شدن امکان عقد دایم را ازبین میبرید