مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق

با سلام، همسرم حق طلاق داره و اقدام به طلاق کرده، نسبت به مهریه اقدام کرده و برابر رای دادگاه نسبت به توقیف اموال و انسداد حساب اقدام کرده.
حال با توجه به اینکه حق طلاق داره نیاز به حضور من در دادگاه هست؟ واینکه پرداخت مهریه چجوری میشه؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

وکالت در طلاق اصولا ربطی به سایر حقوق مالی ندارد مگر اینکه مثلا در وکالتنانه نوشته شده باشه وکالت در طلاق با بذل کامل مهریه و نهایتا حقوق مالی به صورت مجزا قابل پیکیری است

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

سلام
بستگی به مفاد وکالتنامه دارد ولی اصولاً وکالت در طلاق ارتباطی با مهریه یا سایر حقوق مالی ندارد