مشاوره حقوقی رایگان - مهریه پرداخت سکه

با عرض سلام
بنده از سال 99 تا حالا محکوم به پرداخت مهریه سکه تمام هر ده ماه یک سکه میباشم ولی مشکل اینجاست که من اصفهان ساکن هستم و همسر سابقم در ماهشهر هست و برای پرداخت سکه مجبورم برم ماهشهر تحویل اجرای احکام بدهم و این برایم سخته .هم مسافت زیاده و هم بنده دارای معلولیت بینایی میباشم و واقعا برام مقدور نیست این کار ،آیا راهی هست که بتونم از طریق همین اصفهان سکه رو تحویل بدم یا روشی که نخوام ماهشهر برم
با تشکر از شما

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سلام چون سکه عین است و ملزم به تحویل سکه فیزیکی هستید به نظر میرسه راهی غیر از مراجعه حضوری یا توافق با زوجه برای تبدیل به وجه نقد نیست .

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

راهکاری برای تغییر محل پرداخت نیست ولی اگر پرداخت نکنید حکم جلب شما توسط شعبه نیابت اجرای احکام اصفهان صادر می گردد که آن زمان امکان پرداخت به اجرای احکام اصفهان میسر می باشد