مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

ما سه خواهر و یک برادریم ، منزل پدری 165.5متر هست با سی متر عقب نشینی برای کوچه. من یکی از دختران هستم و قصد دارم سهم ارث برادرم رو ازش خریداری کنم.
محاسبه چطور انجام میشه و در واقع من پول چند متر از زمین رو باید بهش بدم ؟ اگر زمین در حال حاضر متری 40 تومن باشه من چقدر باید به برادرم بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست برای مشخص نمودن سهم الارض محاسبه نمایید یا کارشناسان مربوطه پیگیری کنیدپسر دو برابر دختر ارث می‌برد می‌توانید آن را محاسبه کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قیمت حال حاضر را از کارشناس مربوطه اخذ کنید سپس هر چه شد تقسیم بر 5 کنید. سهم دختر ها یک قسمت و سهم پسر 2 قسمت است.