مشاوره حقوقی رایگان - طلب سه دنگ از شش دنگ منزل مسکونی

بنده سیزده سال است با همسرم زندگی ودو فرزند دارم.روز عقد ما فقط حاج اقا سه دنگ خانه را در آن دفتر بزرگ ثبت کرده ودر قباله ازدواج وارد نکرده.الان خواهان طلاق هستم..اول تصمیم ب طلاق توافقی داشتم اما فقط مقدار ناچیزی از مهریه ام را بمن داده.وبقیه را نمی‌خواهد بدهد.تکلطف من چیست؟ حاج آقایی ک عقد مارا ثبت کرده. ب من می‌گوید بیا تا آنرا برابر با اصل کنم ومدرک س دنگ خانه را ب تو بدهم.ایا امکان دارد سه دنگ خانه را بگیرم بجای مهریه.وردند طلاق معمولی طی شود ونه توافقی

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام بستگی به نوع تحریر دارد .بدون مشاهده ی نحوه ی انشای مهریه اعلام نظر ممکن نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی برو دفتر ازدواج تا سند عقدنامه را اصلاح کند.