مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن ملک توسط پدر برای پس

با سلام یک آقای مسن بعد از فوت همسر اول با مادر بنده ازدواج کرده و بعد از ازدواجش ملک و املاکش رو بین بچهاش تقسیم کرده که به مادر من از ملک هاش چیزی به ارث نرسه
ضمن اینکه حدود 70 و خورده ای سن ایشون هستش و بازنشته هستن و البته توی یک شرکتی هم مشغول کار هستند
ایا امکانش هست مادر بنده بعد از فوت ایشون هیچ ارثی از ممالک این آقا نبره ؟
و ایا راهی برای ارث بردن براش هست؟
ممنوت از شما

پاسخ ها :

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

سلام خیر . مادر شما فقط از اموالی که باقیمانده ارث می برند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از اموالی بجا نماند سهم الارث به مادر شما نمی رسد فقط حقوق مستمری متوفی بهره مند میشود.
خیر. راهی برای ارث بردن نیست. زیرا ماترکی بجا نمانده.