مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک

باسلام و وقت بخیر
من عمل لوزه انجام دادم که دکتر گفتن با لیزر هست و نیاز به بخیه نداره و متاسفانه چند روز بعد با وجود مراقبتهای شدید بعد از عمل که داشتم خونریزی خیلی شدیدی داشتم و اورژانسی بردنم اتاق عمل و یک دکتر دیگر بخیه زدند و گفتند که باید بخیه میخورده و عمل پر ریسکی انجام داده به خصوص که سن بزرگسال هست و عمل به صورت لیزر خطرناک هست !
و اینکه داروهایی که دکتر برای بعد عمل تجویز کرده بودند از جمله مسکن ها دکترهای اورژانس گفتند باعث رقیق شدن خون میشود و نباید مصرف میشده . حال میخواستم بدانم ایا میشود شکایت کرد و چه مراحلی دارد ؟

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

پاسخ به این سوال خیلی کلی است و در نهایت بستگی به روند پرونده و دفاعیات طرفین دارد و به این نحو نمیتوان پاسخ داد. ولی شما امکان شکایت از پزشک مربوطه رو به لحاظ اهمال در انجام وظایف دارید و به دادسرای جرائم پزشکی ارجاع می شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت قصور پزشکی به هیات پزشکی در پزشکی قانونی ارجاع میشود تا آنها نظر کارشناسی و تخصصی خود را ابراز دارند.