مشاوره حقوقی رایگان - سلام . یه‌ ابلاغیه واسه من اومده .ادای توضیح .گواهی گواهان . اخذ توضیح . بعد تو متن ابلاغیه نوشته دع

بعدش تو متن ابلاغیه نوشته دعوی فلانی به طرفیت دوتا اسم دیگه که اسم من نیست مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع سو استفاده وتقلب از امتیازات و سرقت مستوجب تعزیرات توجه به علت حضورمندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد.ظرف مهلت اقدام در غیر اینصورت جلب و مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد