مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث خانه مسکونی

باسلام و احترام، مادر بنده 2 ماه پیش به رحمت خدا رفتند .3 دانگ خانه ای که پدر و خواهرم در آن زندگی می‌کنند به نام ایشان هست بعلاوه چند حساب بانکی که مبالغی در آن هست.
درحال حاضر اصلا قصد فروش یا تقسیم خانه مسکونی را نداریم
چه اقدامی باید جهت آزاد سازی و تقسیم صرفا حساب های بانکی انجام دهیم؟ باتوجه به اینکه تمکن پرداخت مالیات بر ارث خانه را نداریم.

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

باید ابتدا حصر وراثت اخذ کنید و در وهله دوم دارایی با توجه به اموال باقی مانده و تعداد ورثه مشخص خواهد کرد شما مشمول مالیات بر ارث خواهید بود یا خیر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا انحصار وراثت کنید و بعد از گواهی با حضور سایر وراث یا با وکالت از انها به بانک مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پرداخت مالیات بر ارث قانون است می بایست پرداخت نمایید ،ابتدا می بایست گواهی انحصاوروراثت از شورای حل اختلاف محل دریافت نمایید . اظهارنامه مالیات بر در اداره دارایی تنظیم و ارائه نمایید ،