مشاوره حقوقی رایگان - اشتغال زوجه

سلام به تمای وکلای زحمت کش اینجانب روج هستم الان همسرم حدود 3سال میشه که ترک منزل کرده وعدم تمکین و نشوز ایشان را گرفتم الان مشغول به کار هستن ولی به بنده هیچ گونه آدرسی نمی‌دهد از محل کارش ونمیدونم که در چه کاری مشغول هستند بنده چه کاری میتوانم انجام دهم تا بدانم در چه محیطی مشغول به کار هستند آیا می‌شود اظهار نامه ای برایشان بفرستم یاخیر چه کاری میتوانم انجام دهم تا از نوع کار ایشان محیط کارشان اطلاع پیدا کنم با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مجهول المکان اعلام نمایید و شکایت خود را طی کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص منع اشتغال زوجه با قاضی رسیدگی کننده می باشد .