مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام خدمت اساتید و وکلای محترم لطفا راهنمایی بفرمائید
بنده میخواهم منزل را به صورت صلح عمری به نام همسرم کنم چند سوال داشتم اول اینکه آیا میتوانم کلیه اختیارات یعنی حق فروش و انتقال یک جانبه و بدون حضور متصالح را برای خودم شرط کنم و اینکه تا زمان زنده بودنم متصالح حق فروش نداشته باشد سوال دوم اینکه به صورت تا زمان حیاط و زنده بودن در هر زمانی که صلاح بدانم شرط حق فسخ یک جانبه و بدون حضور متصالح را داشته باشم و سوال سوم اینکه شرط کنم اگر متصالح قبل من فوت کند این صلح نامه فسخ شود و عین مال تماما به مصالح بازگردد و ورثه متصالح هیچ حقی ندارند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است