مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار نیروی قراردادی

سلام
بنده 11 سال با مدرک لیسانس بصورت قرادادی که هر سال قراردادها مجدد زده میشود،در دانشگاه پیام نور کارشناس خدمات اموزشی بودم ،در سال یازدهم درخواست کردم مبلغ سنوات بنده را بدهید نیاز شدید مالی دارم اما گفتند فقط در صورت استعفا و منفک شدن میدهیم منم دو خط نوشتم و منفک شدم
حالا بعد از دو سال که کار گیر نیاوردم میخواهم به کارم برگردم اما میگن نمیشه نیرو زیاد داریم
میتونم بابت اینکه پرداخت مبلغ سنوات را منوط کردن به استعفا،به دیوان عدالت شکایت کنم یا خیر؟! اگر بازرس بفرستند و از همه کارکنان پیام نور بپرسند خواهند گفت که اگر مبلغ سنوات را بخواهیم باید استعفا دهیم و چیز پنهانی هم نیست اما به نظر خلاف انسانیت و قانون مینماید

خواهشا کمک کنین

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به منفک شدن اختیاری و گذشت زمان به نظر خیر