مشاوره حقوقی رایگان - همسرم حدود 10 ماه قبل درخواست طلاق داد،خودش رفت توقیف اموال منو انجام داد

همسرم حدود10ماه قبل درخواست طلاق داد،خودش رفت توقیف اموال منو انجام داد، بعدش وکیل گرفت، وکیلش کاری نکرد، بعد2هفته همسرم باتماس وپیامک بهم رجوع کرده و، رفتیم برای رفع توقیف اموال کارهاشو رسیدیم، بعدشم از وکیلش شکایت کرد استرددامبلغ و اخذ وکیل و اینکه دیگه باهمسرم خوب شدم برگشتم سر زندگیم، بعد گذشت 6ماه متوجه شدم این نقشش بود نمیدونم چ اسنادو مدارکی داد ب وکیلش ک وکیلش حق طلاقو گرفت، الان من چه شکایتی میتونم از همسرم بابت جعل و کلاهبرداری کنم، چون برگه شکایت و اخذ وکیل و استرداد مبلغشو دارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بهتر است حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید