مشاوره حقوقی رایگان - همسرم درخواست طلاق داده،

حدود10 ماه قبل همسرم درخواست طلاق داده، سندازدواج اصلی شرط و شروطی نداشتیم، بادفترخانه جعل کرده یه سند دیگه تنظیم کرد، 1ضمن عقدنکاح خارج لازم زوجه شرط نمودهرگاه طلاق بنابه درخواست زوجه نباشدوطبق تشخیص دادگاه تقاضای طلاق ناشی از تخلف زن ار وظایف همسری یاسوی اخلاق ورفتار وی نبوده زوج موظف است تا نصف دارایی موجودخودرا که در ایام زناشویی بدست آورده یامعادل آن راطبق نظر دادگاه بلاعوض ب زوجه منتقل نماید،2خارج لازم زوج ب زوجه وکالت بلاعزل باحق توکیل غیردادکه درمواردمشروحه زیر با رجوع ب دادگاه و اخذمجوز از دادگاه پس از انتخاب نوع طلاق خودرامطلقه نمایدونیزبه زوجه وکالت بلاعزل باحق توکیل غیر دادتادرصورت بذل از طرف اوقبول نماید، این قرارداد نامه ن امضاه زدم ون اثرانگشت، چ شکایتی بخاطرجعل وکلاهبرداری میتونم انجام دهم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر دو سند معارض ازدواج در دست دارید . می توانید اقدام نمایید . ملاک سند رسمی ازدواج است که طرفین امضاء نموده اند