مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخلیه ملک و دادخواست صلح و سازش

سلام ؛ پارسال درخواست تخلیه ملک دادم سپس شورای حل اختلاف صورتجلسه توافق و سپس دادنامه نمود آخر شهریور پارسال تخلیه نماید و جریمه در صورت عدم تخلیه مشخص نمود . طرف تا الان تخلیه نکرد الان که برای گرفتن دستور اجرای تخلیه مراجعه نمودم شورای حل اختلاف جهت اصلاح مجدد صورتجلسه ای تهیه نمود که موارد مالی هم حل بشه و بیست روز هم وقت برای تخلیه و جریمه جدید و میگن برای ابلاغ لازم است دادخواست صلح و سازش طرفین بدهند .آیا دادن این دادخواست حق گرفتن دستور تخلیه را از مالک در صورت امتناع از تخلیه توسط مستاجر را نمیکند .تشکر از پاسختان