مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برادران

سلام وقت بخیر
600 هزار متر زمین باغی که به اسم پدر بنده هست و پدر هم در قید حیات هستن رو برادران تقسیم کردیم ولی سند نزدیم (یعنی هنوز کلا به اسم پدره ) و بنده برای گرفتن پروانه ابیاری برای اوردن کنتور برق از کل 600 هزار‌متر استفاده کردم (به کمتر از این مساحت اصلا پروانه نمیدادن ) الان یکی از برادران شاکی شده که وقتی زمین یک امتیاز داشته من چرا استفاده کردم .
ابیاری به بنده برگه ای تحت موضوع اینکه پدر با امضا کنتور رو تحت مالکیت بنده قرار بده داده و پدر امضا کرده .
میخوام بدونم تو این راه باید چیکار کنم تا موفق بشم و اینکه برادرم تا چه حد میتونه پیش بره ؟!
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است