مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد واگذاری مرتع توسط اداره منابع طبیعی به شرکت بر اساس حکم احراز تخلف دیوان

با سلام ودعای خیر احتراما سوال این است که
اداره کل منابع طبیعی بدون رعایت حقوق عرفی وبهره برداری صاحب پروانه مرتعداری در سال 1353 مراتع امر معاش دامداری صاحب پروانه مرتعداری رابه شرکت دولتی واگذار کرده است که بعد از گذشت 50 سال با شکایت از اداره مربوطه به دیوان اداری حکم احراز تخلف اداره منابع طبیعی صادر شده است ایا اینجانب میتوانم به استناد حکم احراز تخلف ابطال قراداد واگذاری را از دادگاه عمومی بخواهم