مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

با سلام
بنده متولد 77 هستم که حدود 5 ماه پیش که من از برنامه .... 4 در ماشین خریدم برای ماشین خودم چون تصادف کرده بود بعد چند روز حدودا 6 روز بعدش دو در برای فروش تو برنامه ... گذاشتم که صاحب ماشین پیداش کرد بعد از من انگشت نگاری به زندان اگاهی رفتم بعد با وثیقه 35 میلیونی آزاد شدم از زندان من سابقه ای ندارم و هر چی از دزد میدونستم به دادگاه اگاهی گفتم حدود 1 ماه زندان بودم بعد دزد خودش را تحویل داد بعد نفر دوم دزد ها را روی سرقت گرفتن که به مامورها شلیک کرده و شاکی من رضایت داد برای من الان میخوام خارج از کشور اگر رفتم دردسری برای من چه دریایی چه هوایی پاسپورتم خراب نشده می تونم برم برای من سابقه است لطف کنید جریانش را بگید با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه ممنوع الخروج نشده باشید مشکلی نخواهید داشت. جهت اطمینان از اداره گذرنامه میتوانید سوال کنید.