مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین بدون نوشتن قرارداد

سلام خسته نباشین ممنون که با حوصله به جواب‌های ما می‌پردازین سوالم اینه که قراره زمین را از پدرم بخرم و با هم شریک بشیم من با ایشون خیلی رودرواسی دارم و اصلاً هم اطمینان ندارم بهشون چون یه زن دیگه گرفتن و بچه دارن .و
.....میگن پولو برای من واریز کن اصلا هم به روشون نمیارن که بخوان با من یه قولنامه بنویسن آیا من از طریق بانک که پول و پرداخت کنم به عنوان سند ثبت میشه یا خیر باید حتماً بنویسیم؟
درکل ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید قرارداد نوشته شود و پول به حساب فروشنده واریز شود