مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین بدون نوشتن قرارداد با پدرم

سلام روزتون بخیر ممنون که با حوصله جواب میدین خواستم بپرسم من قراره زمینی رو شریکی با پدرم بخریم و ایشون به من میگن پول رو براشون واریز کنم چون با توجه به زنی که ایشون گرفتن و بچه‌هایی که دارند و مسائل دیگر اصلاً بهشون اطمینان ندارم آیا اگر من این مبلغ رو از طریق بانک وارد کنم به عنوان سند ثبت میشه یا حتماً باید یه یه قولنامه چیزی بنویسیم � ضمن ایشون اصلاً در رابطه با قولنامه حرفی نمی‌زنن فقط میگن پولو واریز کن تو دیگه شریک من میشی راستش چون این پول تقریباً تنها دارایی من است من یکم نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در ابتدا یک قرارداد بنویسید همچنین پول را به حساب فروشنده واریز نمایید

یک وکیل

حتما شما قرارداد بنویسید سپس پول واریز کنید