مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

با سلام .من سال اول یک خونه در بندرعباس اجاره کردم ،سال دوم صاحب خانه حدود 90 درصد افزایش کرایه کرد و سال سوم الان درخواست کرد به نسبت سال گذشته چیزی معادل سیصد درصد افزایش اجاره بها کرده آیا قانونی هستش و من باید تخلیه کنم ،از دویست میلیون رهن و دو میلیون و هشتصد کرایه یک باره میگه امسال من دوست دارم رهن کامل بدهم و 750میلیون تومان ،ایا حق همچین افزایشی را دارد .با هر املاکی صحبت کردم .مشاوره میدهند که قانون روشنی نیست،می‌تونه شکایتت کنه ،باید خالی کنی ،ممنون میشوم پاسخ من را بدهید ،تشکر فراوان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص مبلغ اجاره یا می‌بایست توافق نمایید یا تخلیه نمایید

یک وکیل

قرارداد اجاره با توافق طرفین است